Ehdolla Keravan valtuustoon kesän 2021 kuntavaaleissa #NinaKorventaival2021


Avasin pitkästä aikaa bloggerin jakaakseni ajatuksia tuleviin vaaleihin ja omaan kampanjointiini liittyen. Tarkoituksenani oli poistaa vuoden 2017 kirjoitukset, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin. Neljä vuotta sitten kuntavaaleissa tulin valituksi ensimmäiselle kaudelle valtuustoon. Tunnistan vuosien takaisista kirjoituksista ajatukseni ja arvoni. Ajatukset ovat osittain jalostuneet kokemuksen myötä, mutta arvot pysyneet ennallaan. Enpä vuonna 2017 monesta asiasta tiennyt. Ei tullut kuluneella valtuustokaudella sote-uudistusta, mutta tuli korona.

Edellisten vaalien aikaan elin ruuhkavuosia, kotona asui minun ja puolisoni kanssa viisi lasta. Nykyään meitä on saman katon alla enää neljä, joista jokainen osaa itse pestä tukkansa ja niistää nenänsä. Kouluikäiset tyttäreni opiskelevat Sompion koulussa painotusluokilla ja myös me vanhemmat olemme tyytyväisiä opetukseen ja koulun toimintaan. Tyttäret ovat oppilaina Keravan taideoppilaitoksissa ja itsekin olen päässyt tutustumaan taideoppilaitosten tärkeään työhön Keravan Kuvataidekoulun Kannatusyhdistys ry:n hallituksen kautta, jonka puheenjohtajana toimin.

Taitaa olla aika mennä asiaan. Tarkan harkinnan jälkeen olen taas ehdolla Keravan kaupunginvaltuustoon. Saatan kirjoittaa erillisen pakinan kyseisestä hommasta myöhemmin, mutta tässä perustelut sille, miksi toivon saavani mahdollisuuden jatkopestiin!

Kiitos äänestäjien, olen saanut ollut mukana Keravan alustavassa sote-valmistelussa. Tosiasia kuitenkin on, että varsinainen työ Kerava-Vantaan hyvinvointialueen rakentamiseksi on vielä edessä. Tässä työssä haluaisin olla mukana ja uskon, että minulla on osaamiseni puolesta annettavaa kuntapäättäjänä tulevaisuudessakin. Muita erityisen tärkeitä asioita minulle ovat perheiden hyvinvointi, mielenterveys- ja vammaispalveluiden saatavuus, ennaltaehkäisevä sosiaalityö ja laadukas perusopetus sekä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet.

Tulevan valtuustokauden aikana tulemme lisäksi toipumaan kuluneesta poikkeusajasta. Koronapandemian aikaisten poikkeusjärjestelyjen ja toimeentulon heikkenemisen vaikutukset ovat jo nyt näkyvissä esimerkiksi lasten ja nuorten oireiluna. Yhteiskunnan toipuminen edellyttää nopeita ja monialaisia toimia, joista päävastuun kantavat tulevan kauden valtuutetut.

Tässä asiat, joihin sitoudun:

-     Työskentelen sen eteen, että kaiken ikäiset keravalaiset saavat tarvitsemansa laadukkaat ja saavutettavat peruspalvelut lähipalveluina tulevaisuudessakin.

-     Korostan sosiaalisten investointien merkitystä kaikessa päätöksenteossa. Palveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa painopisteen tulee olla ennaltaehkäisevissä palveluissa, joiden vaikutus inhimillisten arvojen lisäksi on merkittävä myös taloudellisesti.

-     Edistän henkilöstön työhyvinvointia. Laadukkaiden palveluiden edellytys on aina hyvinvoiva henkilöstö, jota arvostetaan ja josta kaupunki työnantajana pitää huolta.

-     Huomioin järjestöjen asiantuntijuuden palvelujen suunnittelussa. Järjestöyhteistyötä lisäämällä lisäämme keravalaisten hyvinvointia.

"Pidetään huolta kunnasta, kunta pitää huolta meistä!"

Parhain terveisin Nina, nina.korventaival@gmail.comKommentit

Suositut tekstit