Voisin luvata maan ja taivaan..

En lupaa. Oikeastaan en haluaisi luvata mitään, koska en usko lupauksiin jotka on luotu teennäisesti ja brändätty taitavasti. Sen sijaan uskon hyvään tahtoon, ihmisen perimmäiseen tarkoitukseen toimia oikein. Se mikä on kenellekin on oikein riippuu omista arvoista. Koska Ylen vaalikoneeseen vaalilupaukset kuitenkin vaadittiin, lähdin liikkeelle perusasioista ja faktoista. Asetuin ehdolle muutamaa tuntia ennen ehdokasasettelun päättymistä, koska

Tavallisen keravalaisen etu on tärkein asia, joka ohjaa päätöksentekoani. Kyllä, olen tämän pitänyt mielessä kuluneen kauden. Moni muukin luottamustoimessa oleva on. En ole sen parempi kuin joku toinen, mutta koen että minulla on annettavaa jatkossakin. Siksi mukana näissäkin vaaleissa.

En osallistu turhaan poliittiseen kädenvääntöön, vaan keskityn vaikuttamaan oleellisiin asioihin osaamiseni kautta. Kyllä, turhaa poliittiista väittelyä tai periaatteellista jänkkäämistä olen välttänyt kuluneen kauden. Minulla on sanottavaa, mutta jos joku toinen sanoo asian ääneen ennen minua niin se on hienoa. Joka tapauksessa kuntapolitiikassa päätökset ja teot syntyvät aina useamman kuin yhden ihmisen tai valtuustoryhmän ansioista. Tätä yhteistyötä olen valmis jatkamaan ja siksi mukana näissäkin vaaleissa.

Eriarvoistuminen tulee estää. Kaikilla kuntalaisilla pitää olla mahdollisuus tasalaatuisiin palveluihin, opetukseen ja vapaa-aikaan. Kyllä, on lottovoitto syntyä Suomeen tai päätyä Suomeen, mutta se on eriasia kuin tasavertaiset mahdollisuudet osallisuuteen ja hyvinvointiin. Minulla tosin on käynyt hyvin, voin vaikuttaa ja minun ei tarvitse taistella selviämiseni puolesta. Koska minulla on mahdollisuus osallisuuteen ja haluan samaa myös muille, olen ehdolla tulevissa vaaleissa. 


Kommentit

Suositut tekstit